Om syihop.se

När jag nyligen fick intresset att sy så upptäckte jag samtidigt att det saknas en bra sajt där man kan hitta information om sybehör, länkar till mönster och butiker samt där syintresserade kan planera sina syprojekt, dela inspiration och hjälpa varandra.

På Facebook finns idag jättemånga sygrupper som delvis fyller denna funktion. Dock är problemet med Facebook att allt bara försvinner i ett flöde och sökfunktionen inte är så bra och det är lätt att missa det man tycker är intressant och allt blandas dessutom i ett flöde med mycket annat.

Så jag ville helt enkelt skapa något mycket bättre för oss som gillar att sy där vi kan dela inspiration med varandra och hjälpa varandra och detta är syihop.se

Dessutom vill jag gärna bjuda in företag som kan dela sina erbjudanden så att vi inte missar något!

Sajten är inte på något sätt färdig utan det är ett pågående utvecklingsprojekt, jag hoppas du vill vara med och utveckla den tillsammans mig. Alla idéer, förbättringsförslag och andra synpunkter är varmt välkomna!

Gratis

För mig är det viktigt att det är gratis för alla att vara med. Sajten finansieras därför med annonsintäkter.

Om mig

Jag heter Susanne Jarl och är civilingenjör, systemutvecklare och entreprenör. Jag driver sajten recepten.se som är en av Sveriges största receptsajter och kanske har du besökt den någon gång.

Därutöver har jag byggt ett antal appar som t.ex. Kökshjälpen.

Nu hoppas jag att du kommer tycka om syihop.se och att jag med tiden lyckas utveckla en riktigt bra sajt för syintresserade.

Jag tar tacksamt emot alla synpunkter som kan göra sajten bättre! Kontakta mig gärna!

/Susanne